Голф Клуб Света София Равно Поле

Детайли за нашето участие

Условия:

Публиката може да гледа отгоре, от терасата или да слезе долу. За предпочитане е младоженците да слязат още преди шоуто, за да може да се снимат с огнения надпис. Огненото шоу се провежда на площадката отдолу, пред оградата на тревата. Като начален час, най-често гостуваме в 23:30, след рязането на тортата. Като финален надпис, най-често се избират имената на младоженците с 50 см или 100 см букви.

При по-малки сватби от около 70-80 човека, огненото шоу може да се проведе горе на терасата. Важно е да се отбележи, че в такива случай там е удачно като финал на шоуто да бъде избран инициали и сърце.

Музика:

В голф клуб Света София препоръчваме ДЖ-я да съдейства с музиката като се предупреди предварително да има колона, която да е около терасата.

Пространствата там са големи и по тази причина препоръчваме съдействие от озвучителя.

Въпреки това, винаги сме на разположение да съдействаме с нашите преносими колони, които могат да са от помощ в определени ситуации.

 

Повече за сватба в Голф клуб Света София Равно Поле

Сред зелените простори и безкрайните игрища на Голф Клуб Света София Равно Поле, любовта се оживява и разтърсва сърцата на младоженците. Това е мястото, където сватбата става повече от едно обичайно събитие – тя се превръща в магическо пътешествие изпълнено със спомени и емоции.

В днешния ден, голф клубът се превръща в сватбен рай, който притежава всичко необходимо, за да създаде перфектната атмосфера за вашето събитие. Завладяващата красота на природата съчетана с изяществото на съоръженията правят Голф Клуб Света София Равно Поле идеално място за вашата романтична сватба.

Голф Клуб Света София Равно Поле предлага изключителни възможности за изнесен ритуал, където вашите обещания ще бъдат изпратени от ветрилото и затворени с нежните цветове на градината. Тук, сред зеленината и спокойствието, вие и вашият партньор ще съчетаете своите сърца във вечна любовна връзка.

Ресторантът в Голф Клуб Света София Равно Поле е убежището на вкусовете и насладата. С изисканата си кухня и разнообразието от вкусове, той ще ви впечатли с неустоимата комбинация от качество и изисканост. Вашите гости ще се насладят на всяко ястие, докато вие и вашият партньор ще се наслаждавате на всяка хапка, като тя ще бъде символ на вашия обединен вкус и любов.

Голф Клуб Света София Равно Поле е мястото, където вашата сватба ще премине в прегръдката на природата и изискаността. Тук, във всяко пространство, ще се усеща нежността и романтиката, които ви обгръщат и ви накарват да се почувствате като в съвършен сватбен сън. Нека Голф Клуб Света София Равно Поле бъде доказателство за вашата безкрайна история на любов, която се разгръща с всяко изминало мгновение.

Социални линкове

Споделяне в социалните мрежи: