Огнено Шоу Дивинитас се намира в град София. В зависимост от шоу програмата, която избирате, ние имаме различни условия за това на каква отдалеченост от София пътуваме. От 2023та година въвеждаме нови условия с цел оптимизиране на нашата натоварена програма със събития.

Само близки пътувания: Арфа / Огнени надписи / Светлинно шоу от сезон 2023 имат ограничения на радиуса, в който се покриват събития от около час и половина път. За ваше удобство във формата за покана са изброени градовете до които и около които може да гостуваме на вашето събитие.

Къде пътуваме за огнено шоу?

Пътувания за събития на територията на цялата страна: Огнено шоу от сезон 2023 продължава да няма ограничения за местата, до които може да пътуваме за огнено шоу. За по-далечните от София дестинации имаме нови изисквания за покриване на всички разходи по пътуването, които включват нощувки и храната, която консумират по време на пътя. За ваше удобство, сайтът калкулира автоматично този разход когато въведете града или най-близкия град до вашето събитие.

Коледен сезон: За общинските огнени шоута нямаме ограничение за пътуването на територията на цялата страна, тъй като те са с ранен старт. За фирмените събития и за частните събития имаме ограничение от около до 2 часа път в едната посока, тъй като старта на шоу програмите е късен, а пътната обстановка през декември е по-затруднена.

Следете ни в инстаграм, за да преживеете с нас магията на огъня – https://www.instagram.com/divinitasfire/

Благодарим ви, че се запознахте с нашите условия за пътуване – актуални за сезон 2023

Очакваме вашите покани – Цени и Услуги

Къде пътуваме за огнено шоу?

Споделяне в социалните мрежи: