Свържете се с нас

Контактна форма

Здравейте, ако вашето запитване е за цени, моля посетете раздела "Цени и Услуги". За останалите запитвания, попълнете контактната форма.

  Огнено Шоу Дивинитас град София.

  За цени и информация относно шоута, моля посетете Услуги и Цени

  🔥 МОЛЯ ПОПЪЛВАЙТЕ ПОКАНА ЗА СЪБИТИЕТО И НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС ПО ТЕЛЕФОНА ЗА УТОЧНЕНИЯ. 🔥 БЛАГОДАРЯ 🔥

  0883327364

  …………………..

  При запитвания за свободни дати, моля или пускайте покани или пишете имейл с подробна информация за събитието. Поради големия интерес и постоянните ни ангажименти се затрудняваме с отговора за свободни дати по телефона. Искрено благодарим за вашето разбиране. ❤️❤️❤️

  Полезно:

  ОТГОВОРИТЕ НА ВСИЧКИ ВАШИ ВЪПРОСИ – > ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

  КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ОГНЕНО ШОУ ЗА СВАТБА? – > ОГНЕНО ШОУ

  МЕСТА, НА КОИТО СМЕ ИМАЛИ ОГНЕНО ШОУ – > РЕОСТОРАНТИ и ХОТЕЛИ

  Летен годишен отпуск От 29.07.2024 До 09.08.2024

  По време на нашия отпуск може да пускате вашите покани за шоута, ние ще ви отговаряме при първа възможност (обичайно в рамките на 24 часа). В дните на отпуск за жалост няма да може да гостуваме на събития. Благодарим за разбирането. Нека светлината бъде с вас! ❤️

  Контакт с огнено шоу дивинитас
  Контакт с огнено шоу Дивинитас. Повече за шоуто в ютуб https://www.youtube.com/@OGNENOSHOU

  Във всеки от нас, скрита е тази вродена жажда за магия и вълнуващи моменти, които огненото шоу „Дивинитас“ може да ви поднесе. Този изумителен опит, който свързва пламък и изкуство, е пътят към магичния свят на емоции и романтика.

  С „Дивинитас“, можете да откриете нещо по-вълнуващо, нещо което ще ви накара да погърнете сърцето си и да влезете във вихрения свят на огън и светлина. Този спектакъл е пътят към съблазнителни танци и изкусителни ефекти, който ще ви остави дъхless.

  Свържете се с „Дивинитас“ и позволете му да ви заведе на пътешествие изпълнено със символи на страст, вдъхновение и незабравими моменти. Нещо толкова магично и изкусително заслужава вашето внимание и вашия интерес.

  Свържете се с огъня, с изкуството и със страстта на „Дивинитас“. Нека вашите специални моменти бъдат обгърнати от пламък и красота. Този свят на романтика ви очаква и с нетърпение ще ви обгърне в своята магия.