Огнено шоу „Дивинитас“ озари Радомир с коледна магия

Във втората коледна вечер град Радомир се превърна в място на вълшебство, докато клуб „Дивинитас“ представи своето вълнуващо огнено шоу. Този клуб, основан през 2005 година, стана истинска институция, поддържаща и развиваща огненото изкуство в България. Със своята представителна част, „Дивинитас Крю“, клубът събира талантливи изпълнители и обучаващи се любители на огъня, създавайки истинска общност на огнени хора.

Огнените уреди във въздуха и огнените надписи

Шоуто започна с въртене на огнени уреди във въздуха, като пируетите и завоите на пламъците създадоха впечатляващи форми и светлинни игри. Искрите и пиро-ефектите допълниха този фейерверк от огън, озарявайки небето и оставяйки публиката във възторг.

На фона на този огнен спектакъл се появи огнен надпис „Весела Коледа“, който носеше със себе си не само топлина, но и коледно настроение. Този горещ поздрав заслужено взе място в сърцата на зрителите, оставайки незабравима следа от огнената поетика на „Дивинитас“.

Вълшебство на сцената с DIA и фолклорна формация „Еремия“

Хората от Радомир имаха възможността да се насладят не само на огнените изкуства, но и на изключителен музикален спектакъл. Певицата DIA, която за пореден път се завърна от Лондон след успешни участия зад граница, разтърси сцената със своите фолклорни песни в модерен стил.

Концертът „Коледни вълшебства“ събра публиката в едно, като огненото шоу и музикалните изпълнения на DIA създадоха магията на коледните празници. Танцьори от фолклорната формация „Еремия“ сплотиха хората в дълги хора, в които се включиха и самият кмет Кирил Стоев и заместник-кметът Станислава Генадиева.

Така, гостуването на огненото шоу „Дивинитас“ в град Радомир се превърна в незабравимо събитие, оставяйки спомени за вълшебството на огъня и коледната радост. Огнената история на клуба продължава да пленява сърцата на зрителите, разширявайки обхвата на огненото изкуство в България.

Споделяне в социалните мрежи: