Богатата културна програма в празничния ден на Нова Загора включваше лазерно шоу, родопски гайди, народни певци, танцови формации и още много приятни изненади. Една от тях беше и участието на Дивинитас с кокилите „Огън и Лед“. Най-щастливи от това бяха децата, разбира се. А и какво по-хубаво от детските усмивки? Те наблюдаваха с интерес и учуда всяко движение на близо три метровите пъстри и грациозни пеперуди. Очаровани останаха не само малките, но и възрастните присъединили се към събитието. Всички заедно станахме част от приказната обстановка и вечерта приключи с много позитивни емоции и удовлетвореност.
Източник: Официален сайт на община Нова Загора

 

Не пропускайте да проследите най-новото за огнено шоу Дивинитас:

Огнено шоу в ФБ https://www.facebook.com/ogneno.shou/

Огнено шоу в Инстаграм https://www.instagram.com/divinitasfire/

Огнено шоу в Пинтрест https://www.pinterest.com/ognenoshou/

Огнено шоу в Youtube https://www.youtube.com/@OGNENOSHOU/

Огненото шоу притежава силата да разтърси душите ни и да пробуди в нас магията на живота. То ни учи да ценим всяка секунда и да се отдадем на емоциите, които ни обгръщат. Когато гледаме огъня, ние се сливаме с него и се превръщаме в пламъци на любов и страст.

Огненото шоу е един прекрасен артист, който разказва истории без думи, но със светлинни игри и пламъци. То е създадено да провокира нашите чувства и да ни потопи в свят, където реалността и фантазията се преплитат. За мигове, които ни карат да забравим за всичко друго и да се потопим в единствената магия, която може да изгаря в нас – магията на огъня и огненото шоу.

Споделяне в социалните мрежи: