Огнено шоу Дивинитас направи представление за HERTZ
Водещата лизингова и рент-а-кар компания отпразнува 22-я си рожден ден на вече станалото традиция годишно парти за всички корпоративни клиенти и техните служители, които управляват автомобили на Hertz Lease.
Гост звездата на събитието Мария Илиева взриви публиката с едночасовото си изпълнение, а Ненчо Балабанов пя и разсмива гостите цяла вечер. Лошото време не успя да изплаши нито организаторите, нито гостите и атмосферата беше повече от празнична. Огненото шоу на формация Дивинитас и пищната заря бяха апогея на празника на Hertz България.

Какво стои зад Hertz Bulgaria: 22 години неуморен труд и успехи, повече от 2 600 автомобила автопарк, повече от 22 000 наема годишно и безброй доволни клиенти. Hertz / Аутотехника ООД за втора поредна година събра своите клиенти, за да им благодари за ползотворното бизнес сътрудничество, както и да изрази своя респект към всеки един служител от екипите на компаниите.

„Ние обичаме да говорим с клиентите си, както за бизнес стратегии и взаимопомощ, така и да празнуваме и да се забавляваме с тях. Основен приоритет за нас е доверието в нас и нашия бранд. Hertz Lease надхвърли бизнес модела „автомобил на оперативен лизинг “ и се доказа като гарант за висок стандарт и гъвкави решения за своите партньори. Защото значими са хората, които ползват автомобилите и услугите ни. И ние сме поели изключителната отговорност те да се чувстват сигурни и спокойни, за да допринесат за стабилността на своите компании. Hertz / Аутотехника е най-успешната и същевременно новаторска рент-а-кар компания, благодарение на своите клиенти, на екипите си, на безцения опит, корпоративна култура и ръководството на Василакис груп. С това събитие искрено благодарим, че сте част от нашето бизнес семейство. То се превърна в поредната „запазена марка“ на Херц и нашите клиенти. Благодарим Ви! Чакаме ви отново!” Кристина-Чакърова Колева, оперативен мениджър Hertz / Аутотехника ООД.

Финансовите резултати на Hertz / Аутотехника са забележителни, като компанията многократно е отличавана с престижни награди и грамоти. „За 5-годишен период въпреки все по нарастващата конкуренция, увеличихме нашите клиенти с над 50%, постигнахме увеличение с 50% на оборотите ( оборот за 2017: 30 010 000 лева спрямо 19 620 000 лева за 2012) и реализирахме значителна оптимизация на разходите, което доведе до ръст на печалбата на компанията до 6 160 000 лева за 2017 спрямо 2 980 000 лева за 2012. Горните фактори доведоха и до значителен растеж в EBITDA до 13 300 000 лева, спрямо 10 050 000 за 2012. В момента контролираме и автопарк от над 2600 автомобила спрямо 1600 през 2012 година и собствени активи в размер на 47 400 000 лв за 2017 спрямо 36 600 000 през 2012. Любомир Орачев, Финансов мениджър Hertz/ Аутотехника ООД.

Аутотехника ООД/ Hertz Lease е първата лизингова компания на пазара в България. Тя развива продуктът оперативен лизинг от 1995 г. насам. Фирмата е официален представител освен на бранда Hertz, така и на още 3 (три) американски марки за рент-а-кар –Thrifty Car Rental, Dollar и FireFly и официален представител на SEAT – автомобили, резервни части и аксесоари.

Компанията осигурява всички аспекти на услугите за наемане на автомобили – от краткосрочен Leisure / Business ориентиран Rent a Car до най-обширните програми за дългосрочно отдаване под наем / оперативен лизинг или управление и продажба на автопарк.

Автомобилният автопарк на Аутотехника ООД/ Hertz Lease наброява повече от 2 600 автомобила (от мини ванове 1 + 1 до луксозни пътнически автомобили и различни категории бусове). Ние управляваме автопарка на над 165 различни клиенти, включително някои от най-големите търговски и промишлени компании в страната.

Източник : https://mysofia.bg/entertainment/maria-ilieva-vzrivi-publikata-na-22-rozden-den-na-hertz-autotehnica-pod-dazda/

 

Не пропускайте да проследите най-новото за огнено шоу Дивинитас:

Огнено шоу в ФБ https://www.facebook.com/ogneno.shou/

Огнено шоу в Инстаграм https://www.instagram.com/divinitasfire/

Огнено шоу в Пинтрест https://www.pinterest.com/ognenoshou/

Огнено шоу в Youtube https://www.youtube.com/@OGNENOSHOU/

В това магическо изживяване на вълнуващи мигове, гледах твоите очи, запленен от тяхната светлина. Твоите устни се отразяваха в светкавиците на огъня, а топлината му отразяваше пламъка на нашата страст. Сърцата ни бяха единно, бияха в хармония с ритъма на огненото шоу.

Този вълшебен спектакъл ни отведе в свят на безгрижие и усещане за присъствие. Всеки един пламък разказваше историята на нашата любов, силна и огнена, като неподражаеми изсрещания на чувства. Сред огнените изстрели искри от щастие се разпръсваха в небето, носейки нашите желания и пожелания.

Споделяне в социалните мрежи: