Шоуто беше проведено на лятната сцена в градинката на НДК. На събитието присъстваха малки и големи, водени от любовта към животните. Освен тях, на празника имаше много красиви и породисти кучета, които също се наслаждаваха или бяха част от програмата. Огненото шоу впечатли всички и моментално запали сърцата на зрителите. За празнично настроение имаше балони, много снимащи и много снимки, както и фойерверките на огненото шоу. Разбира се, огнено шоу Дивинитас беше за финал на инициативата и получи бурните ръкопляскания на всички любители на четириногите.

 

Не пропускайте да проследите най-новото за огнено шоу Дивинитас:

Огнено шоу в ФБ https://www.facebook.com/ogneno.shou/

Огнено шоу в Инстаграм https://www.instagram.com/divinitasfire/

Огнено шоу в Пинтрест https://www.pinterest.com/ognenoshou/

Огнено шоу в Youtube https://www.youtube.com/@OGNENOSHOU/

Огненото шоу е символ на неукротимата сила на страстта и волята на човека. Пламъкът, колкото и нежен да изглежда, носи в себе си възможността за промяна и преображение. Той е вдъхновение, което променя обикновените мигове в незабравими спомени. Огънят е единственият елемент, който може да запали душата и да подпали вълненията на живота.

В огненото шоу виждаме отразена нашата собствена вътрешна битка между светлината и тъмнината. От една страна, имаме блестящите искри на надеждата, които пробляскват в мрака и ни показват пътя към щастие и изпълнение. От друга страна, имаме пламъка на страстта, който изгаря в нас и ни кара да преодоляваме всяка преграда, поставяна пред нашите мечти.

Споделяне в социалните мрежи: