Това лято талантливите огнени артисити от СКОИ “Дивинитас” радваха публиката не само на родната сцена, но също и в съседна Сърбия. Те изнесоха няколко представления в западната ни съседка, като едно от тях беше част от фестивалът на изкуствата и фолклорът в град Лесковац. Когато слънцето се скри, артистите от дивинитас изумиха сръбската публика с динамиката и красотата на своето огнено шоу.

 

Не пропускайте да проследите най-новото за огнено шоу Дивинитас:

Огнено шоу в ФБ https://www.facebook.com/ogneno.shou/

Огнено шоу в Инстаграм https://www.instagram.com/divinitasfire/

Огнено шоу в Пинтрест https://www.pinterest.com/ognenoshou/

Огнено шоу в Youtube https://www.youtube.com/@OGNENOSHOU/

Вечността се отразява в пламъка на огъня, а магията му притегля сърцата и разпалва въображението. Огненото шоу, един изкусителен театър на светлина и пламък, превръща вечерното небе в кадър от феерична приказка. Стълбове от огън, коктейли от цветове и светлинни искри създават безупречна хореография на емоции и вълнения.

Когато присъстваш на огнено шоу, влизаш в свят на необятна красота и вълшебство. Огънят изгаря сърцата, внушаващ им смелост да преживеят страстта и риска на момента. Всяка секунда е драгоценна, както и мигът на сближаване на огъня със сърцето. Той прониква в дълбините на душата, разпалващ страстното желание за любов и авантюра.

Споделяне в социалните мрежи: