Концерт и огнено шоу сред стените на крепостта „Баба Вида“

Третата вечер на Осмия фестивал на изкуствата „Дунавски вълни“, който се организира от Община Видин, събра стотици хора в летния театър на средновековната забележителност. Тя започна с концерта „Музикална палитра“ на Градския духов оркестър. Програмата е специално подготвена за фестивала. Оркестрантите и техният диригент Диляна Цанкова предизвикаха възхищението и много аплодисменти от страна на зрителите.

След концерта публиката се наслади на спектакъла „Свръхогън“ на група „Дивинитас“, която гостува за пореден път във Видин. Четиримата млади изпълнители очароваха присъстващите със своето талантливо и атрактивно присъствие на сцената. За финал на спектакъла те „изписаха“ с огнени букви името на фестивала.

„Дунавски вълни“ утре продължава с детска работилница за анимация, премиерата „Мързелан и Мързеланка“ на Държавния куклен театър и анимацията за малки и големи „Златен кукер във Видин“.

Източник http://old.vidin.bg/news/Koncert-i-ogneno-shou-sred-stenite-na-krepostta-Ba-3648

 

Не пропускайте да проследите най-новото за огнено шоу Дивинитас:

Огнено шоу в ФБ https://www.facebook.com/ogneno.shou/

Огнено шоу в Инстаграм https://www.instagram.com/divinitasfire/

Огнено шоу в Пинтрест https://www.pinterest.com/ognenoshou/

Огнено шоу в Youtube https://www.youtube.com/@OGNENOSHOU/

Тези ръце, които се преплитаха, бяха обгърнати от магията на огъня. Пламъкът, той беше нишка, свързваща душите ни и вплитаща сърцата ни във вечен танц на страст и нежност. Огненото шоу не само ни обсеби с изобилието от цветове и светлини, но ни отведе на вълнуващо пътешествие през нашите вътрешни светове, където магията се превърна в действителност.

Нашата любов стана по-ярка от най-скъпоценния алмаз и по-силна от вятъра, който разиграваше косите ни. Огненото шоу създаде рамка за нашата история, изградена от сълзи на радост и смех на влюбени. Нека той бъде поетична песен, която се чува в сърцата ни, вдъхновяваща ни да вярваме в магията на любовта и във силата на връзката ни.

Споделяне в социалните мрежи: