Запиши се за курс по въртене на огън! - Divinitas Academy 

 

divinitas academyRESCROP

Моля запишете се за нашия есенен курс по пой.
Ще се свържем с вас за информация кога ще започне.


Не се колебайте да се свържете с нас при въпроси Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 0883 327 364
 
Много се радваме да споделим снимки от нашия курс по пой, който се провежда през март месец 2018. Не пропускайте да се запишете за следващият ни курс чрез формата за записване. Когато имаме информация за него, ще се свържем с вас чрез имейл.Курсът ще се проведе през есента и тъй като имаме голям интерес към него, ще се проведе в 2 групи.Също така, може да ни следите и във фейсбук, където ще обявим събитие. https://www.facebook.com/divinitas.fire.show/

 

Добри новини! Курсът по пой на Дивинитас ще стартира скоро!

За Есен 2018 сме го подготвили в две части:
- Месец Октомври за тези, които не са присъствали до сега на наш курс. Продължителност 8 занятия по 1:30 часа в петък и неделя
- Месец Ноември за тези, които са присъствали поне на един от нашите курсове (включително Октомври 2018) Продължителност 8 занятия по 1:30 часа в петък и неделя

Запишете се в две лесни стъпки:

1. Отворете този онлайн списък. В първото поле попълнете две имена, ТЕЛЕФОН за връзка и имейл. След това изберете дали искате да посетите първата част на курса (Стартира на 5 ти октомври), втората част (Стартира на 2 ри ноември) или и ДВЕТЕ . https://doodle.com/poll/ngsbg5kitgwhcmdk
2. Платете таксата за курса предварително чрез превод към нашата банкова сметка.

Всички подробности може да видите в текста надолу: :)

------------------------------------------------------------------

Интензивен курс за начинаещи и напреднали, в който ще научите повече информация за въртенето на пой и огненото изкуство и ще намерите хора с вашите интереси.

• Любопитно Ви е огненото изкуство?

• Нямате време за дълги и продължителни курсове, но пък искате да научите синтезирани знания?

• Търсите начин за разпускане?

• Чували сте, че е безумно трудно?

Ние ще задоволим любопитството Ви, като ви покажем основите на въртенето или развием вашите знания, ако вече сте се докоснали до него.

КАКВО ЩЕ ПРЕДСТАВЛЯВА КУРСА?

Курсът ще се провежда в зала с огледала. Ще се води от трима опитни преподаватели. Преподаването ще бъде съобразно с нивото на вашите умения. Има теоретична и практическа част на движенията, както и странични знания и съвети във връзка с работата с огън и безопасността.

 ПРЕЗ ОКТОМВРИ

Независимо от вашето ниво, ще ви запознаем с теоретични знания, любопитни факти и важни техники, с които след това самостоятелно ще може да се развивате. Дори и да не смятате да се занимавате задълбочено, курсът е страхотен за любители, които до сега само са гледали.

ПРЕЗ НОЕМВРИ

Тези, които са минали основите на теория и практика, ще може да надградят знанията си като работят в групи, тренират движения с партньор, упражняват ритъма на въртене, върху ритъм на музика и най-важното, учат се на това да следват предварително подбрани движения в хореографии.


ВАЖНО

В залата се върти с тренировъчни уреди. След първата тренировка ще ви покажем как да си направите такъв, а по време на нея, ще ви дадем наш, който да ползвате.
Курсът не Ви задължава да въртите огън, ако нямате готовност или желание. Въртенето на тренировъчния уред развива знания, умения и координация.
След края на последната тренировка, под наш надзор и инструкции, курсистите, които имат желание и достатъчно ниво на подготовка , могат да опитат въртене със запалени уреди.

 

КОЛКО ВРЕМЕ ПРОДЪЛЖАВА И КОГА ЩЕ СЕ ПРОВЕЖДА?

Два пъти в седмицата, в рамките на 4 седмици.

ОКТОМВРИ:
ПЕТЪК 18.30-20.00 часа ( 05.10 / 12.10 / 19.10 / 26.10 )
НЕДЕЛЯ: 17.30-19.00 часа ( 07.10 / 14.10 / 21.10 / 28.10 )

НОЕМВРИ
ПЕТЪК 18.30-20.00 часа ( 02.11 / 09.11 / 16.11 / 23.11 )
НЕДЕЛЯ: 17.30-19.00 часа ( 04.11 / 11.11 / 18.11 / 25.11 )

КЪДЕ?

София, ул. Дондуков 11,. Курсът се провежда в "Зала 1" , на първия етаж в сградата. Качвате се нагоре по стълбите и ще видите залата.

КАКВО ЩЕ НАУЧА?

• Нови движения
• Начини за комбинация на движенията
• Равнини и естетика на въртене
• Позиции на тялото и др.

КАК ДА СЕ ЗАПИША?

За да запазите своето място на курса, моля запишете се тук https://doodle.com/poll/ngsbg5kitgwhcmdk, като след името си добавете телефон за връзка и email, за да може да се свържем обратно с Вас. (МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ ДО 12 за всеки курс)


КАКВА Е ЦЕНАТА И КАК СЕ ЗАПЛАЩА?

Таксите следват:
70 лева такса за курса през месец Октомври (1 ва част / за нови ученици)
Таксата включва всички 8 посещения на курса.

60 лева такса за курса през месец Ноември (2 ра част / за ученици, които поне веднъж са посещавали наш курс)
Таксата включва всички 8 посещения на курса.

Или може да заплатите и двата месеца на веднъж, предварително, като получите отстъпка:
110 лева за такса за курса през месец Октомври и Ноември, общо 16 посещения.

Превод към следната банкова сметка:

Сдружение СКОИ Дивинитас
IBAN: BG52FINV91501203834665
BIC код: FINVBGSF
банка: Първа Инвестиционна Банка,
Основание: Курс по пой есен 2018
Допълнителни пояснения: първа част / втора част / първа и втора част
Сума: 70 лева / 60 лева / 110 лева


Водещи на курса са Андрей Христов, Виктория Кънчева и Лилия Йотова, част от крюто на огнено шоу „Дивинитас“, което е основано през 2005 година, а от 2010 активно се занимава с изнасяне на огнени шоу програми в България и чужбина.
Специален нов водещ на тренировките ще е Мария Дъбова, курсист от курс по пой есен 2017 година, който със силна мотивация ще ви покаже до къде може да напреднете само за една година! :)

За всякакви въпроси свързани с провеждането на курса, пишете ни на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 0883327364

 

Направете живота си по-огнен и заповядайте на нашите тренировки!

ОЧАКВАМЕ ВИ! :)

Запиши се

 1. От тази форма можете да заявите участие в нашия курс. Моля попълнете всички полета коректно и ние ще се свържем с вас за доуточняване на подробностите.
  Следващ курс есента на 2018
 2. Име(*)
  Моля въведете име.
 3. Емайл(*)
  Моля въведете валиден емайл!
 4. Телефон(*)
  Моля въведете валиден телефон!
 5. Попълнете символите(*)
  Попълнете символите
  ОбновиГрешен отговор.

Можете да се индентифицирате чрез някой от социалните си профили

     

DivinitasQRCode2502