Огнено шоу Дивинитас за корпоративни партита Балкан сървисис огнено шоу

Независимо какъв е вашия празник - от малко събиране с колеги до голяма годишнина на фирмата, ние сме тук, за да запалим настроението на вечерта!


Какво може да ви предложим?

За фирменото ви събиране може да направим огнено шоу от двама или от трима артисти с продължителност 10 минути.

Не се колебайте да допълните шоуто и с огнен надпис името на вашата фирма.

За да стане празника незабравим ще включим пиро ефекти и много настроение! :)

 

Искате да направите незабравимо шоу за вашата годишнина на фирмата?

Пет огнени артиста могат да рисуват с огън във въздуха, като спрямо програмата ще направим нещо от 5 до 15 минути и гостите ще останат впечатлени! 

 

emag огнено шоу

emag ogneno shou divinitas

e mag ogneno shou

 

~ Шоутата, в зависимост от продължителността се изпълняват от разсличан брой артисти. Броят на артиститеведно шоу зависи от пространството, бджета и продължителността на огненият спектакъл. 

~ Огнени уреди, които използваме - може да забележите на нашите шоута, че изпозваме богат асортимент от огнени уреди, които придават различенвид на красотата на огъня. Ще ни видите с - огнен пой, огнени ветрила, огнени двойни стафове, огнен обръч, огнени сърца, огнени змии, огнени големи двойни и тройни стафове, квадрати, ядене на огъни, фойерверки много други.

~ Допълнителни ефекти - по време на нашите шоута може да се насладите и на допълнителни ефекти.

При възможен избор шоуто да се проведе на открито, ние добавяме много повече ефекти и шоуто става още по-впечатляващо. Идеи за външни пространства - външни градини на заведения, тревни площи, паркове на хотели, циментови пространства до шадравани и други.

 

Огненото шоу се прави на наша музика, който е монтирана в общ сет. Върху нея се изгражда хореографирано шоу с обща идея. За шоуто

emag ogneno shou divinitasносим мизиката ни на дикс и на флаш устройство. Ако искате да получите повече информация, моля свържете се с нас на номер 0883 327 364.

 

Свържете се с нас за вашата специална оферта - 0883 327 364, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.