VesoЗдравейте, казвам се Веселин Петров, в момента съм на 19 години и за първи път се докоснах до въртенето на огън през средата на април месец 2008 година. До тогава определено не бях виждал нищо подобно през живота си. Бях истински завладян от красотата на движенията и формите, които различните спинъри изпълняват.
Моите персонални първи стъпки във въртенето бяха чрез интернет портали.

Известно време използвах клипове от YouTube като учител и успях сам да науча основните движения. Два месеца по-късно разбрах, че има официален български форум за това изкуство - Onfire. От там разбрах, че се организират с
рещи в парка, където спинарите се събират. На една от първите срещи, на които отидох, запалих пой. От тогава не спирам да практикувам изкуството на огъня. Нещото, което най-дълбоко ме вдъхновява във въртенето на огън е не само красотата на движенията и формите, но и безкрайния брой комбинации между тях, които имат възможност да се изпълнят. Според мен, поя наистина е един прекрасен начин да изразиш себе си по един изключително красив и уникален начин.
 Завcршил съм 22-ро СОУ в София. Освен въртенето на огън обичам да излизам с компанията си, да чета книги и гледам филми на почти всякаква тематика. Винаги съм готов да експериментирам с нещо ново и вълнуващо.