TSV 9362Огнено шоу за градски , общински празник, фестивал,  събор или честване.
За да бъде най-впечатляващо шоуто за публиката сме обособили два варианта на шоута за тези поводи. Изпълненията са за външно пространство. Най-удобна локация е площад или градска сцена. Огненото шоу носи изключителен заряд за празника! Огнено шоу Дивинитас успя да докаже, че няма граници пред шоуто си – изпълненията са през цялата година, както в топлите, така и в студените месеци. Освен това, вече освен покорители на нощта, огненото шоу внася своя пламък и на дневни събития. Не се колебайте да ни потърсите и за вашето събитие!
 
ОГНЕНО ШОУ „ ОТ ПЛАМЪК - СЛЪНЦЕ“
Няма нищо по- прекрасно от народни ритми и огнено шоу в едно цяло. Избрали сме най-красивите фолклорни песни, в техните модернизирани варианти, за да изрисуваме своите огнени картини върху тях. Шоуто се изпълнява в оригинален вариант от трима артиста или разширен вариант от петима артиста.
Огнени уреди, които се включват в шоуто: Факли, огнени змии, огнени пойове, огнени двойни стафове, огнени ветрила,огнен стаф дракон,
Костюми: Червено и черно или лилаво и черно
Музика: Традиционни български песни в модерните им ремиксирани версии
Приблизителни размери на сцената: малко шоу 4*4метра + 1.5 метра зона за сигурност, голямо шоу 5*8метра + 2метра зона за сигурност. Ако не сте сигурни за пространството, не се колебайте да се консултирате с нас. /Размерите са ориентировъчни. /
Специфични символи в шоуто:
Горящо огнено слънце
 
Може да добавите и огнен надпис към това шоу, поискайте оферта за допълнителни ефекти.
 

 

 Огнено шоу “Hyperfire”/ “Свръхогън“
Битката на боговете и титаните се пренася на земята с помощта на огненото шоу на „Дивинитас“. Мистична музика с епични моменти, бой с мечове и ядене на огън са само част от картините, които може публиката да се наслади.  Изпълнява се от пет артиста и изисква минимално пространство 5 на 8 метра + два метра зона за сигурност от всяка стнана, която има публика.
Огнени уреди, които се включват в шоуто:
- факли на Буда, пой (топка), двойни стафове (тояги), факли, ветрила, тройни стафове, пръчки за ядене на огън, мечове, обръчи, сърце, огнени змии, къс единичен стаф.
Костюми: Златисто и кафяво
Музика: Бърза, динамична, епична, мистична
Приблизителни минимални размери на сцената:  5 метра *8 метра +2метра зона за сигурност
Шоуто се изпълнява от петима артиста.
Уникални ефекти за шоуто:
Епичен бой с мечове
Огнени пеперудени крила