Огнено шоу пред галерия „Снежана“

Огънят срещна изкуството пред вратите на галерия „Снежана“ вчера вечерта в град София. Танците с огън се съчетаха с добре подбрано вино и в компанията на истински ценители на културата и духовното развитие.

По време на тържеството се чуваха ритмите на тарамбуки в нощта и звукът, който издаваше огъня по време на танците. За финал вечерта беше почетена със звуците на българска гайда и искрените усмивки на посетителите.

Огнено шоу Дивинитас подкрепя изкуството в България, неговото развитие и разпространява мисията му да стига дълбоко в душата на хората.

Fire and Art , by Divinitas

 

Не пропускайте да проследите най-новото за огнено шоу Дивинитас:

Огнено шоу в ФБ https://www.facebook.com/ogneno.shou/

Огнено шоу в Инстаграм https://www.instagram.com/divinitasfire/

Огнено шоу в Пинтрест https://www.pinterest.com/ognenoshou/

Огнено шоу в Youtube https://www.youtube.com/@OGNENOSHOU/

Това огнено шоу не само утвърждава нашата репутация като водещи в индустрията, но също така създава безценни спомени за всички, които го преживеят. Продължителното впечатление, оставено от шоуто, носи със себе си почтението и възхищението към нас като професионалисти. Огненото шоу предлага уникална възможност за всеки да се потопи в магията и да се вълнува от изобретателността, което оставя незабравими спомени в сърцата на всички присъстващи.

Споделяне в социалните мрежи: