Огнено шоу Дивинитас запали Коледната атмосфера в два български града – Асеновград (05.11.2011) и Варна (06.11.2011). Невероятното шоу беше атракция за стотици хора събрали се да отпразнуват паленето на градската елха. За коледното настроение се грижеха малчуганите, които най-много се радваха на програмата и идващият празник. Вълшебството и топлотата на коледният дух бяха разпространени с помощта на огненото шоу, което затаи техният дъх във вече студените зимни вечери. За да превърнат шоуто в истинско коледно приключение, нашите артисти сложиха коледни шапки и зимни пухени крачоли.

След като стоплиха настроението с огненото шоу, дойде ред и на фойерверките. Те бяха един чудесен финал на така приятните вечери. В нашата видео галерия може да откриете материал с кадри от някой наши коледни участия. Ще се радваме да споделите нашите мигове и да изгледате видео материалите!

огнено шоу „Дивинитас“

Ако имате наши снимки или кадри, не се колебайте да ни ги изпратите на нашите контакти. Ние ще се радваме да видим какво сте заснели!

огнено шоу Дивинитас танци спектакъл Огнено шоу Дивинитас ви пожелава весели празници!

Хиляди коледни светлини грейнаха в Асеновград. Коледната елха с височина 11 метра бе запалена от кмета на града Емил Караиванов. С атрактивно огнено и светлинно шоу бяха запалени всички празнични светрини. Тази година за украсата са използвани над три километра светещи гирлянди с близо 30 хиляди цветни светлини. Богата програма изнесоха и самодейните състави от града.

Христо Грудев тържествено запали светлините на елхата, която украси града.
Стотици жители на Асеновград присъстваха миналата нощ на празничния концерт, с който бе даден стартът на коледните и новогодишни тържества в града. Началото бе приказното изпълнение на балетно студио “Косара”, чиито танцьори представиха своите танци на тъмно и чрез магията на
светлините. По-късно, заедно с децата на Асеновград кметът д-р Христо Грудев „запали“ коледните светлени. В концерта участваха и състави от ОДК “Васил Левски” – Асеновград. Ученици от асеновградските училища пуснаха в небето над града светещи фенери и балони с
пожелание за здраве и успехи на всички асеновградчани през новата 2011 година. На д-р Христо Грудев „асестираха“ и народните представители от Асеновград от ПП ГЕРБ Силвия Хубенова и Илия Пешев.

Заедно с елхата на пл. “Акад. Николай Хайтов” светнаха и
онтана и приказните еленчета.

Споделяне в социалните мрежи: