Огнено шоу Дивинитас гостува в Черешката на тортата по НОВА телевизия на гости на Деси Тенекиджиева. Заснемането на кадрите беше изключително голяма тръпка. Снимачната площадка представляваше малък, но изключително красив замък насред гората. Достигането до него беше истинско приключение за огнените артисти от Огнено шоу Дивинитас. Те запазиха самообладание и преминаха трудният планински терен със цялото оборудване за шоуто, за да може зрителите на нова телевизия да се насладят на прекрасните кадри с огнен пой, огнени ветрила, огнени двойни ставофе и фойерверки.

За огненото шоу Първото препятствие беше огромен наклон слизащ от главният път, който за жалост не можеше да се вземе от всяка една кола, затова беше необходимо да пренесем уредите със спортен джип за оф-роуд преходи. След това тръгнахме по тесните планински пътечки, за да се качим до замъка. Необходимо беше да преминем река Искър, направо през водата, без мост. На финала ни очакваше голямо изкачване по баира, но най-накрая замъкът беше пред нас и ние можеше да се приготвим.
Тъмнината на гората не помагаше на подготовката, но създаваше уникална атмосфера и емоция. След около час подготовка беше и ред за огненото шоу, част от които се изпълни на песен на Деси тенекиджиева. За финал на вечерта имаше бурни аплодисменти и отново емоции по планинският предох на обратно.

Най-чаровното, вкусно и забавно шоу „Черешката на тортата“ открива своя втори сезон тази пролет по Нова ТВ. Любимци на зрителите – артисти, спортисти и политици, отново ще демонстрират повече от един талант в името на купона.
Всеки делничен ден една известна личност ще приема в дома си или в избрано от нея място четирима други също известни персони. В края на работната седмица с гласуване помежду им ще бъде излъчен победител.
През цялото време в ефира на „Черешката“ отново ще присъства едно единствено лице, което ще виждаме постоянно – готвач-консултантът Иван Манчев. И отново той ще бъде едновременно видим и невидим – видим за зрителите и невидим за участниците, чиито избор на продукти, готвене и подреждане на софра ще коментира, като едновременно с това ще дава полезни и професионални съвети на зрителите.

Как: пригответе своята най-добра и обичана рецепта – вашата лична „Черешка на тортата“, която е не само вкусна, но изглежда красиво и апетитно. След това качете снимка на приготвеното ястие във фейсбук страницата на предаването. Снимката може да показва и начина, по който бихте поднесли вашето кулинарно произведение – със специална украса, запалени свещи или друга свежа изненада, с която бихте направили от ястието приятно и запомнящо се изживяване. Задължително условие е вие също да бъдете на снимката като горд автор на вашата лична „Черешка на тортата“.
Ако сте заснели с камера целия процес на приготвяне – от чупенето на яйцата до сервирането – вместо снимка, може да качите видео клипа! Не на последно място – сега е моментът, в който може да отправите своето лично послание до Шеф Манчев. Не забравяйте да посочите и трите си имена.
Кой ще бъде победителят: Самият Шеф Манчев ще има тежката задача да избере най-добрите и да определи кое от всички предложения заслужава титлата „Черешката на тортата“. Името на победителя ще бъде обявено в рамките на 5 дни след приключване на играта на сайта и фейсбук страницата на предаването.
Наградата: вечеря за двама в ресторант „Кактус“. Домакин и главен виновник за вълнуващото кулинарно изживяване ще бъде самият Иван Манчев.

 

Не пропускайте да проследите най-новото за огнено шоу Дивинитас:

Огнено шоу в ФБ https://www.facebook.com/ogneno.shou/

Огнено шоу в Инстаграм https://www.instagram.com/divinitasfire/

Огнено шоу в Пинтрест https://www.pinterest.com/ognenoshou/

Огнено шоу в Youtube https://www.youtube.com/@OGNENOSHOU/

С дъх на вълшебство и страст ти пристъпи в живота ми, запали моята душа с безкрайното си топлина и светлина. Ти си вечният танцьор, водещ своя бал на пламъци, които преливат в различни оттенъци – от нежен оранжев до дива червено-черна страст. И в този танц ти разкриваш магията на светлината и изкуството на огъня.

Огън, ти си символ на силата и мощта, която можеш да донесеш, но също така си и израз на нежността и интимността. Когато те гледам, виждам неподражаемия ти първобитен пляск на пламъците, който разтваря сърцето ми и ме кара да вярвам в чудесата на живота.

Споделяне в социалните мрежи: