Радваме се че толкова много почитатели на огненото изкуство дойдоха в прекрасната петък вечер на амфитеатъра в София Ринг Мол. Събрахме сме се, за да се насладим всички заедно на една от земните стихии, на магнетичната сила на огъня, която носи своята опасност, но и великолепие. Красота и пленителност, които с най-голямо удоволствие ще споделихме с вас. Организатори на това събитие бяха Огнено Шоу Дивинитас в партьорство със София Ринг Мол. Искаме да поднесем благодарности на любезните домакини  София Ринг Мол, без които нямаше да осъществим  тази инициатива.

Името “Дивинитас” (Divinitas) от латински означава “Божественост”,“Съвършенство”. Това олицетворява стремежа на членовете на екипа да дават най-доброто от себе си и да се стремят към съвършенство в своето начинание. Да създават красота, чрез една от земните стихии, да даряват положителни емоции в публиката и да носят светлина в тъмното. Група  огнени артисти, които са се посветили на очарованието на огъня и на създаването на неповторими емоции за всеки, който ги наблюдава. Те се занимават с огнено изкуство повече от 10 години, обединени от общата си любов към пламъците. Благодарим за вашите аплодисменти! Те ни дават сила и енаргия във всяко шоу.

Не беше случаен и избора ни на дата за това събитие и наше първо едночасово шоу. Лятното слънцестоене е моментът, в който не само започва лятото, но и се радваме на най-дългия ден в годината.  Огънят е дълбоко заленал в традициите на много народи.  Скандинавците вечерно време палят огньове. По същото време е и денят на Сан Хуан, който се празнува в Испания, в Сарагоса.  Стоунхендж – всички, които вярват в енергията на най-дългото слънце се стичат там в този ден от годината, за да отправят молитвите си, когато слънцето е в апогея си. В Китай се празнува Лятното слънцестоене като празник на Ян – мъжкото начало на света. Палят се огньове и се отправят молитни за закрила от предците. В този ден Ян се прелива в Ин, женската енергия, чиито апогей е през зимното слънцестоене.

Този път, денят на зенита на слънцето беше специален и тук, в България, защото с помощта на огненото изкуство, Дивинитас „удължиха“ още повече миговете светлина чрез искрящите пламъци. А публиката се наслади и на мистичното огнено шоу на „Дивинитас“, в което ще изгрее огненото слънце…

 

Мисията на Дивинитас е да развива и разпростанява огненото изкуство, както чрез създаването и реализирането на огнени шоута, така и чрез своята академия за огнено изкуство.  Огнената история на клуб “Дивинитас” датира от 2005 г. От тогава до днес клубът се е превърнал в институция, която поддържа и развива огненото изкуство в България. За годините от създаването на клуба до днес през него са минали стотици желаещи да изучават огнените изкуства. По този начин Дивинитас изгражда и поддържа истинска общност на огнени хора. Ако искате да се докоснете по-близо до огненото изкуство, може да го направите, като се запишете в есенната академия на Дивинитас по въртене на пой.

На финала на шоуто, поблуката се наслади на шоуто на Дивинитас  „Свръх Огън”, което ни пренася на земя на епични битки между боговете и титаните, земя на мистични ритми, тайнства и огън.

 

Благодарим ви, че бяхте наша прекрасна публика.  Благодарим ви от името на огнено шоу „Дивинитас”! С присъствието си тук тази вечер, вие подкрепяте развитието на огненото изкуство в България. Благодарим ви и от името на Sofia Ring Mall, любезните домакини, които ни предразположиха да се чувстваме така уютно с всички удобства и възможности, които предлага молът. Заедно сътворихме нещо наистина красиво и това е, защото следваме мисията да предоставяме неповторими преживявания както на всички зрители на огненото шоу, така и клиентите на мола. Надяваме се да превърнем този празник в ежегодно събитие.

 

Не пропускайте да проследите най-новото за огнено шоу Дивинитас:

Огнено шоу в ФБ https://www.facebook.com/ogneno.shou/

Огнено шоу в Инстаграм https://www.instagram.com/divinitasfire/

Огнено шоу в Пинтрест https://www.pinterest.com/ognenoshou/

Огнено шоу в Youtube https://www.youtube.com/@OGNENOSHOU/

Това огнено шоу не само ще засили репутацията ни като лидер в индустрията, но също така ще създаде безценни спомени за всички, които бъдат свидетели на него. Ще докажем, че сме посветени на изграждането на незабравими моменти и ви ще подчертаем нашата способност да съчетаваме изкуство и забавление.

Това огнено шоу е резултатът от усърдната работа и предаността на нашия екип, който се стреми към перфекционизъм и иновации. Благодаря на всички вас за вашия принос и ангажимент в това уникално представяне. Заедно сме създали нещо, което ще ни донесе гордост и ще ни открие нови хоризонти.

Нека огненото шоу бъде символ на нашата сила, страст и решителност. Нека го представим с горещо сърце и впечатлим всеки, който го види. Сега е време да изгаряме пътя пред нас, с яркост и енергия.

Споделяне в социалните мрежи: