Огнената група “Дивинитас” продъжлиха своето крайдунавско турне.
Тържественото закриване на фестивала на изкуствата “Дунавски вълни” в град Видин беше по-огнено с шоуто на Дивинитас.
В него взеха участие много фолклорни състави от цялата страна. Кметът на града Герго Гергов връчи грамоти на участниците точно преди огненото шоу. Изпълнението на “Дивинитас” с което беше закрит фестивалът, както винаги остави публиката без дъх и беше един наистина достоен завършек на това толкова празнично събитие.

Община Видин подари на гражданите и гостите на града специален спектакъл, който бе кулминацията на празничните прояви за огнено шоу Дивинитас Град ВидинПърви май. В него взеха участие Ансамбълът за народни песни и танци „Дунав“ и артистите от огненото шоу „Дивинитас“. Той бе представен на открито, пред Паметника на свободата в Крайдунавския парк.
Повече от час изпълнителите от видинския фолклорен ансамбъл свириха, танцуваха и пяха пред множеството от хора, дошли на празничната вечер. Сред естествените декори бе представено и впечатляващото огнено шоу на клуб „Дивинитас“, което публиката посрещна с много овации. На спектакъла присъства кметът на Видин Герго Гергов, заедно с председателя на Общинския съвет Пламен Трифонов и двамата заместник-кметове на общината Борислава Борисова и инж. Добромир Дилов. Вечерта завърши с ефектна заря, която зарадва и деца, и възрастни.

Споделяне в социалните мрежи: