Кюстендил – Езикова гимназия “Петър Берон”

Клуб по огнени изкуства “Дивинитас” стана част от празника на езикова гимназия “Петър Берон” в град Кюстендил на 25.04.2014г.

Поводът за младежкото празненство бе избирането на Мис и Мистър на училището. Шоу спектакълът, в който освен талантите от “Дивинитас”, взеха участие още танцьори, певци и групи от самото училище, се проведе в градският театър на Кюстендил. Поради специфичните изисквания на сцената в театъра, не можеше да се използват горящи уреди. Ето защо “Дивинитас” представиха своето най-ново светлинно шоу. Ефектността на движенията и хореографиите се подчертавше от ярките, светещи LED уреди и костюми на артистите.

Публиката и оргранизаторите от Езикова гимназия “Петър Берон” – град Кюстендил бяха очаровани от представянето на “Дивинитас”, които пък на свой ред останаха с много топли спомени от този прекрасен български град.

 

Не пропускайте да проследите най-новото за огнено шоу Дивинитас:

Огнено шоу в ФБ https://www.facebook.com/ogneno.shou/

Огнено шоу в Инстаграм https://www.instagram.com/divinitasfire/

Огнено шоу в Пинтрест https://www.pinterest.com/ognenoshou/

Огнено шоу в Youtube https://www.youtube.com/@OGNENOSHOU/

Ти си магнетичната светлина, която привлича моите очи и ме води към теб. Твоите игри на светлината преливат в дълбоки сенки и меки отблясъци, озарявайки тъмнината и разкривайки красотата на момента. В теб се крие мистерията на нощта и надеждата на зората, обединени в едно, променящи се и сътворяващи прекрасен танц на светлината и сянката.

Твоето изкуство е неповторимо, Огъне. Ти рисуваш по небето с твоите искри и звезди, създаваш прегръдката на закрила и топлина, която пренася душите ни в света на безгрижие и усещане за присъствие. Ти си художникът, който изобразява красотата върху платното на нощта, превръщайки я в калейдоскоп от блестящи мигове.

Споделяне в социалните мрежи: