Боровец откри зимен сезон 2011/12 на 23 декември – петък, със снежни писти, много емоции и очарователно вечерно парти “Fire&Ice”.

Програмата започна с реверанс към World Snowboarding Day и първото демо по ски и сноуборд. То се състоя на специално изградения за тази цел промо парк в подножието на писта „Мартинови бараки 3” и ще събере всички желаещи – аматьори и професионалисти, готови да премерят сили във форматите Слоуп Стайл и Еър Бег Джем Сешън. Показалите най-добри и интересни трикове ще получат награди, осигурени от Boardshop.

Освен запалените скиори и сноубордисти, по случай тазгодишното откриване на сезона от „Бороспорт“ зарадваха и тези, които искат да придобият скиорски умения. Безплатна екипировка и безплатни ски уроци от инструкторите на ски училище „Бороспорт“ имаше за всички начинаещи скиори и сноубордисти, записали се в информационния център на Боровец – Borosport Adventure Center, по време на специално обявените happy hours. Безплатни бяха също ски уроците и забавленията в снежния детски парк Борокидс – любимото място на най-малките гости на курорта.

Огнено шоу Дивинитас Бороветц ски сезонОгнено шоу беше кулминацията на празника! То настъпи заедно с идването на нощта и началото на вечерното парти „Fire&Ice”. Гостите на Боровец станаха свидетели на незабравим спектакъл с огнените топки „пой” на огнено шоу Дивинитас и на впечатляващото огнено шоу на ски учителите от „Бороспорт“. Те ще могат да се насладиха на чудесните спускания на младите ни ски и сноуборд таланти от клубовете „Чамкория”, „Рилски скиор”, „Бороборд” и „Блейд”, на ефектни демонстрации на ратраци, моторни шейни и ATV, както и на много музика, томболa с много награди, вкл. уикенд в хотел Рила, лифт карти и много други.

Споделяне в социалните мрежи: