Последвайте ни в Инстаграм!
@divinitas.fire.performance

  lili

  Занимавам се с огнено изкуство повече от 10 години. Въртенето на огън ме плени още от пръв поглед. Оказа се, че това е моето призвание – да нося светлина и топлина на хората около себе си. По тази причина влагам енергията си в творчество, което да носи усмивки на всички.
  Чрез своята youtube страница и изкуството, което разпространявам, съм достигнала до над 1 милион души по целия свят. Това, с което се гордея най-много е, че сме оценени, освен на българска сцена, така и на международна такава, в страни като Германия, Сърбия, Гърция и по-далечни дестинации като Бахрейн, Хонконг, Макао и Тайван.

  Най-любимите участия за мен си остават сватбите, за които светлината и огъня са най-ценното нещо. На година имаме над 100 щастливи младоженци и всеки един от тях остава спомен в сърцата ни!
  Има ли по-приятното нещо от това да се занимаваш нещо, което обичаш? За това смятам, че живея живот мечта! Дивинитас е един сплотен екип от хора, които е вече заедно над 7 години. За мен това е сигурен знак, че сме постигнали перфектния баланс между работна атмосфера и едно силно сплотено семейство!
  Чувствам се щастлива с това, което правя и оценявам всичко прекрасно, което ми се случва.
  Докоснете се и вие до магията на огъня!

   

   

   

   

  Youtube