Последвайте ни в Инстаграм!
@divinitas.fire.performance

  Приключи огненото турне на  огнено шоу “Дивинитас”

  огнено шоу дивинитасНа 18-ти април 2009г. беше последното участие на огнено шоу “Дивинитас” в град Пловдив, от националното турне на клуба. Турнето беше част от рекламната кампания на енергийната напитка “Burn”, на компанията “Coca Cola” и беше поетапно проведено в пет Български града: София, Пловдив, Варна, Бургас и Благоевград. Рекламната кампания, имаща за цел да популяризира енергийната огнена напитка “Burn” беше проведена от рекламна агенция "Smart Communications".


  Извън сухата фактология, за членовете на огнено шоу “Дивинитас-Крю”, които взеха участие в турнето, това беше едно незабравимо преживяване. Все по-често ни се случва да обикаляме нашата родина във връзка с въртенето на огън и тази промоция беше един от тези шансове.

  Чудесно е, когато можем да съчетаем любимото си занимание - правенето на огнено шоу с посещаване на едни от най-красивите Български градове. Също така, членовете на клуба, чудесно си партнираха с колегите от “Смарт”, по време на цялостния процес, което бе важно за да може работата да върви максимално добре. В крайна сметка резултатите са на лице.

   
   
   
   
  Статията изготви:
  Андрей Христов

  Youtube