Последвайте ни в Инстаграм!
@divinitas.fire.performance

  Glow poi - Глоу пой - светлинно шоу


  Glow poi Глоу пой светлинно шоу

  Glow poi - Глоу пой - светлинно шоу Глоу поят е известен още като “безопасна светлина”. За разлика от огнения пой, той представлява топки или пръчки, които светят с различна светлина. Обикновено за целта се използват светодиоди, но в действие влизат и чупещи се пръчки за еднократна употреба. Освен пой съществуват и глоу Стаф и други разновидности на популярните спинърски уреди.

    Въртенето на Глоу създава съвършено различна атмосфера и усещане, както у наблюдаващите, така и у тези, които въртят светещите уреди. Предимство е възможността на глоу уредите да светят с преливаща се светлина или светлина с определен цвят по желание. Също така са подходящи за клубове, дискотеки и други места, където въртящият е в непосредствена близост до много хора. Човек може да се забавлява с глоу на практика навсякъде, дори у дома. Въртенето на светещи уреди е лишено от риск, което го прави и идеално за упражнения на начинаещи спинъри, които все още не са готови да запалят с истински ски огън, но все пак желаят да “блеснат” в компанията.

  Глоу пой - светлинно шоу
  При напредналите, се забелязва, че стилът при въртене на светещ пой е различен от този при горящия.

  Нарича се още “Глоу стрингинг” (светлинно шоу) и за него са характерни множество рапове (контакти с тялото), които са неприложими при въртенето на огън. Това превръща глоу стрингинга в съвсем отделно изкуство.
  В различни шоу програми, понякога глоу стрингингът може да се окаже по-подходящ от огненото шоу. Пример за това е изключително доброто му съчетаване със светлинно лазерно шоу или в комбинация с UV шоу – последното е друга част от “арсенала” на СКОИ “Дивинитас”.

  Друга характерна черта на глоу поя е продължителността на светене. Всеки който се занимава сериозно с въртене, вероятно му се е случвало да прекарва десетки минути и дори часове във въртене на чорапи или вятърни пойове. Те не горят, но са подходящи за тренировка. По същия начин вечерно време човек може да прекара часове описвайки красиви движения със своя светещ пой, който е много по-ефектен от другите не горящи уреди и за разлика от огнения пой не се нуждае от презареждане с гориво на всеки 4-5 минути.
  Глоу поят е безопасен и ефектен, подходящ е както за новаци, така и за професионалисти. След масовото му внасяне в България през последната година, той се превърна в неизменна част от инвентара на всеки спинър.

   

  Статията изготви:
  Андрей Христов
   
   
   
   

  Youtube