Последвайте ни в Инстаграм!
@divinitas.fire.performance

  Структура на СКОИ “Дивинитас”

  Дивинитас тренировки

  За своята близо шест годишна история, Клуб “Дивинитас” винаги е развивал две основни дейности. От една страна напредналите членове на клуба са усъвършенствали собственото си ниво през годините и са създавали хореографии с пой и други уреди, които са били изпълнявани пред публика на различен род събития. Още тогава, представителната част на клуба носеше името “Дивинитас Крю”. От друга страна в клуба винаги е имало начинаещи спинъри, които са черпели опит от по-напредналите членове.
  След като през 2008г. бе взето решение тренировките на клуба да се преместят от малката зала в покрайнините на София - в центъра, интересът от страна на желаещите да се учат се увеличи, от където и броя на учениците, които вече значително надвишаваха броя на напредналите. Така се обособи второто подразделение на клуба наречено “Дивинитас Академи”.
  Всичко това обаче е в миналото, тук и сега ще Ви представим новата структура на Клуба, която се основава на вече дългият ни опит.


  Дивинитас Академи


  дивинитас вътрене
  Двинитас Академията за спинъри, е едно весело място, където мнозина идват за да споделят интереса си към въртенето на поя и да повъртят заедно с други, които изпитват тази страст. В Академията могат и често пъти постъпват, хора които никога не са въртели пой или такива които имат малко опит. Това не е проблем, тъй като по-опитните членове влизат в ролята на инструктори помагат на начинаещите да напредват в това необикновено занимание. Тренировките на Академията се провеждат два пъти седмично в зала предоставяща отлични условия.
  Членовете на Дивинитас Академи могат да взимат участие в редица дейности и проекти на клуба извън тренировките в залата. Такива са организирани пой срещи на открито, екскурзии, и други проекти. Академията предоставя отлични условия за социални контакти и създаване на истински приятелства.
  По-напредналите членове на Дивинитас Академи могат да получават по време на тренировките обучение на елементи от хореография. Те могат да вземат участие в специални представления пред публика, организирани с цел популяризиране на огненото изкуство и придобиване на опит и най-вече за собствено удовлетворение.
  Няма специални изисквания към членовете на Дивинитас Академи. Единствено трябва да имат желание да посещават тренировките и възможност да заплащат месечния си членски внос, който е необходим за покриване на наема за залата в, която се провеждат тренировките.

   

  Дивинитас “Support team”

  е новото подразделение на “Дивинитас”. С течение на времето в Академияа се натрупват хора с вече доста развити способности за въртене, чиито талант има нужда да бъде изявен. Те все още имат много да учат, но са доказали сериозното си отношение и притежават способности, които им позволяват да вземат участие в някои от официалните представления на клуба пред публика. Дивинитас “Support team” тренират заедно с Академията и на тях им се преподават хореографии, които могат да бъдат използвани в шоутата. В редки случай, преди предстоящо шоу, на тях може да им се наложи да имат извънредни тренировки с Крюто.

   

  Дивинитас Крю (Огнено шоу Дивинитас).

  огнено шоу ДивинитасДивинитас Крю (Огнено шоу Дивинитас).Това е най-старото подразделение, което представлява ядрото на клуба. В него се намират спинъри с голям опит, както в самостоятелното въртене, така и в съчетаването на хореографии. Членовете на крюто владеят повече от един уред с който да въртят. Това което е най-важно – хората от крюто са изключително посветени на развитието на клуба и на собственото си развитие, като спинъри и огнени артисти. Те участват в тренировките на Академията, като инструктури. Имат отделни тренировки, на които измислят, учат и упражняват хореографии използвани в огненото шоу. Членовете на “Дивинитас Крю” отделят от личното си време за дейности, които не са пряко свързани с въртенето и тренировките. Такива са потдържане на сайта на клуба, създаване на рекламни материали и рекламни стратегии за популяризирането му, създаване на сценични костюми и уреди използвани в шоуто, писане на проекти, набиране на нови членове и други дейности, които могат да бъдат от полза на клуба.
   
   
   
  Статията изготви:
  Андрей Христов

  Youtube