Знаете ли, че:
1"Най-голямия брой участия за един ден през 2017 година е 7. Тази желана дата беше 15.07.2017. "
Точно така, за една вечер успяхме да направим 7 празника по-огнени! Това бяха 6 сватби и един събор. Събитията бяха - 1 в София, 2 в близки до София дестинации, 1 Пазарджик, 1 Пловдив, 1 Стара Загора и 1 село Чавдар. Всичко протече по план, перфектно, благодарение на добрата организация на Дивинитас и мотивираните артисти! :)
 
Знаете ли, че:
2"Дивинитас е имал шоу на ски писта в Боровец."
Дивинитас има екстремно участие по случай започването на ски сезона в Боровец, което се проведе на пистата. Минусови температури, дълбок сняг, наклон на пистата/сцената, бяха само част от забавните премеждия на вечерта.
 
Знаете ли, че:
3"Дивинитас е имал шоу във всички метеорологични условия, включително градушка и сняг.“
Огнено шоу Дивинитас няма метереологично условие, в което не е имал шоу, сред които са няколко градушки със ситен размер, проливни дъждове, гръмотевична буря, силен вятър и т.н. Всяко от тези условия естествено затруднява силно шоуто, но пък за сметка на това публиката е с пъти по-щастлива, а тя е нашата най-голяма мотивация
 
Знаете ли, че:
4"Най-далечната дестинация, на която е имало шоу Дивинитас е Тайван, Азия. "
 
Знаете ли, че:
5"Дивинитас е правил огнено шоу за човек под домашен арест. Шоуто беше за рожден ден и се проведе пред блока на рожденичката."
 
Знаете ли, че:
6„Дивинитас е правил огнено шоу на мероприятие, по време на което заради бедствено положение спряха тока.“
Силен вятър, поледица и сняг бяха блокирали страната, спряха тока на градски празник, който се провеждаше в читалище. Тъкмо когато кмета се притесни, че празника е провален, Дивинитас веднага реагирахме! На нас не ни трябва светлина, тъй като ние светим! Така за края на програмата Огнено Шоу Дивинитас се развихри и подари малко топлина и светлина, която жителите да съхранят, за да не забравят, че и в най-трудните моменти, от нас зависи да намерим точно този позитивизъм, който да ни покаже пътя напред!
Най-забавната част беше, че тъй като в огненото шоу има сложни хореографии, артистите имат нужда от тяхната музика. Един учтив служител пусна музиката от лаптоп, насочен към нас, а цялата зала беше затаила дъх. Всеки път при бурни аплодисменти губехме къде сме в музика, но изживяването беше прекрасно. Всички останаха с усмивка на лице, въпреки студеното време! :)
 
Знаете ли, че:
7„Първото кокили шоу на Дивинитас е в Бахрейн?”
Точно така, Дивинитас бяха част от международна постановка, която се проведе само в два спектакъла за специални гости, в нова и супер луксозна зала в Бахрейн. Постановката се подготвяше два месеца в София, след което всички артисти с чартърен полет отидоха до един от най-красивите градове в близкия изток.
 
Знаете ли, че:
8„Дори в Германия са впечатлени от точността на Дивинитас”
В един от нашите проекти в Чужбина, този път в Германия, въпреки възможността за отмяна на шоуто поради дъжд, сняг или градушка, както и персонално по болест, никой от артистите не се възползва. Това учуди дори немците, тъй като в някой от дните, условията бяха наистина сурови.
 
Знаете ли, че:
9„Дивинитас е имал шоута в новата столица на хазарта?”
Но не говорим за Лас Вегас, а за Макао - мястото с най-голям оборот от хазартни игри. Огнено шоу и артисти на кокили от Дивинитас бяха част от програмата на един от най-луксозните 5 звездни хотели там.

Знаете ли, че:
10„Дивинитас тази година направи 100 шоута от януари до началото на август!”
На 100 различни събития е бил гост Дивинитас, като за първа година бройката от 100 се запълва толкова рано! Благодарим на всички вас за доверието и любовта ви към нас! :)
 
Знаете ли, че:
11„Най-дългият път между две участия в два последователни дни е Варна - Солун?”
Единят ден имахме огнено шоу за юбилей във Варна, а на следващият ден имахме отново юбилей, но в Солун.